Kakor är gott, därför använder KNDY.se så kallade kakor. Enligt lagen om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbplats med kakor få information om att webbplatsen innehåller kakor. Som besökare ska du också ges möjlighet att vägra sådan användning.

KNDY använder kakor för att förbättra din användarupplevelse på webbplatsen och för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner. Våra kakor sparar inte information såsom namn och personuppgifter.

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om hur KNDY hanterar och skyddar personuppgifter samt hur du som är vår kund kan begära utdrag av registrerade uppgifter, ändra registrerade uppgifter eller radera registrerade uppgifter.

Vad är en kaka?

En kaka är en liten textfil som sparas på din dator av webbplatsen du besöker. 

Vilka kakor vi använder

Vi använder oss av kakor för framförallt tre olika syften: webbanalys, annonsering och för att förbättra kundupplevelsen. För webbanalys använder vi oss främst av Google Analytics. Google Analytics hjälper oss bland annat att få information om hur våra besökare använder webbplatsen. Data från kakan används för intern webbanalys och annonsering, men inkluderas även i Googles demografi- och intresserapporter.

Stäng av kakor

Om du inte accepterar användning av kakor på mysim.se enligt beskrivningen ovan kan du ändra i dina inställningar i webbläsaren så att inga kakor lagras på din dator. Vi hänvisar till din webbläsares användarmanual för närmare instruktioner. Tänk på att vissa funktioner inte kan fungera som de ska om du inte tillåter användning av kakor.